Maštovit i jedinstven ketering za dečje rođendane


Dečija oprema Saveti


Organizacija rođendana za mališane postalo je pravi splet poslova i aktivnosti, jer su u pitanju velike i zahtevne proslave. Kako bi se maksimalno ispunile njihove potrebe u pogledu igre, ali i hrane, neophodan je kvalitetan i jedinstven ketering za dečje rođendane. Proslave su danas tematske, krase ih omiljeni likovi crtaća i interneta, pa je nezaobilazan zadatak prilagoditi svaki detalj omiljenom junaku. 

Ketering za dečje rođendane sastoji se iz niza slanih i slatkih „zanimacija“, koje pre svega moraju biti ukusne i savršeno se uklopiti sa ostatkom predviđenog dizajna i dekora. U ovom pogledu, značajno je ne samo ispuniti očekivanja mališana, već nadmašiti i u potpunosti ih ostaviti bez teksta. 

Raznovrstan meni uz zanimljive namirnice

Prilika za koju se bira opcija keteringa je veoma raznovrsna. Kada je u pitanju najukusniji ketering dečji rođendani zahtevaju posebnu pažnju, razgledanje dostupnih opcija, menija i specijalnih paketa koji će se dopasti mališanima. Najčešće, za rođendane dece svih uzrasta biraju se klasične ili punjene slane i slatke žu-žu pogačice, u kombinaciji sa picom, pomfitom i roštiljom, konkretno ćevapima. Roditelji biraju miks ukusa i sastojaka, u pogledu predviđene količine i raznovrsnosti. Takođe, značajno svima je to da deca mogu samostalno da uživaju u obroku, bez upotrebe noža, drugih oštrih predmeta i pomoći starijih. To se obezbeđuje uz profesionalnu ketering uslugu, koja u potpunosti realizuje svaku zamisao.

Čuveni „kanapei“ biraju se i za ovakve prilike, kao i za poslovne događaje, jer su vrlo ukusni, praktični i jednostavni za konzumaciju. U pitanju je kombinacija sastojaka „na čačkalici“, počevši od različitih vrsta hlebova, zatim suvomesnatih proizvoda, uz dodatak začina, kiselih krastavčića ili maslina. Deca najviše vole čajnu kobasicu i šunku, pa su takvi „kokteli“ ukusa savršen izbor. Ketering za dečje rođendane može biti vrlo raznovrstan, ali je važno da ima hranljive sastojke, kao i da svega bude u izobilju, a što sitnije iseckano, kompaktno i jedinstveno upakovano i pripremljeno. 


Ketering treba da ima dekoraciju 

Kada se bira najbolji ketering za dečje rođendane, za ispunjavanje očekivanja i pun stomačić čak i najprobirljivijih mališana, važno je na upečatljiv način privući im pažnju. Bilo da su u pitanju „cake pops“, odnosno loptice na štapićima, „kanapei“, pite, pice i druga peciva, kao i sokići, danas postoji specijalna dekoracija za svaki element keteringa. Naime, omiljeni junaci crtanih filmova, Youtube i druge zvezde, treba da krase svaku čašu, čačkalicu, stalak, salvetu i veliki broj drugih detalja. Za to može da bude zadužen ketering za dečje rođendane, ili se dekoracija kupuje odvojeno. 

Naravno, za roditelje je efikasnije, lakše i brže ukoliko se sve može obezbediti na jednom mestu. Kako je mališanima svih uzrasta dekoracija veoma značajna, često se orijentišu za tematsku proslavu, na kojoj će se na svakom delu i ćošku nalaziti omiljeni ilustrativni lik. To podrazumeva i spektar balona, ukras za tortu, postere i plakate, kao i mnogo toga drugog. Veoma je značajno da ketering za dečje rođendane bude pre svega hranljiv, ukusan i raznovrstan, kako bi sva dečića otišla kući zadovoljna, odnosno punih stomačića. 

Ketering za dečje rođendane jedan je od osnovnih elemenata uspešnih proslava, jer hrana definitivno može da izmami osmeh na licu mališana. Roditeljima je veoma bitno da deca provedu vreme kvalitetno, uz zabavu, igru i druženje, ali i da imaju adekvatan obrok, najčešće ručak. Iako su bitni i dekorativni detalji, slane i slatke zanimacije, kao i torta, osnovni su deo svakog rođendana i proslave. 








Srodni tekstovi:


Kako pripremiti predškolca za polazak za školu

Polazak u prvi razred podrazumeva nešto sasvim novo, kako za dete tako i za njegove roditelje...

Detaljnije

Dušek za bebi krevetac bira se s ljubavlju

Neki mališan, kome su zvezde ovih dana namenile da se rodi, ponosno će spavati u tatinom krev...

Detaljnije

Praktičnost i funkcionalnost dečijih kolica

Kada je u pitanju briga o bebi, roditelji uvek žele da obezbede najbolje. U toj nameri, različita op...

Detaljnije

Kako pomoći roditeljima čija beba ima grčeve?

Roditeljstvo može biti jedno od najuzbudljivijih, ali i najizazovnijih iskustava u životu. Kada se s...

Detaljnije
Copyright © 2018 Decije ćoše. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS