Kako odabrati letnja kolica za bebe


Dečija oprema Dečija oprema

Kolica za bebe

Kolica za bebe deo su neophodne opreme za svako novorođenče, pa se obično kupuju pre ili odmah po rođenju deteta. Današnja ponuda u našoj zemlji, pored domaćih, obogaćena je različitim modelima svetski poznatih brendova. 

Letnja kolica za bebe jedna su od kategorija i vrsta kolica, koja se kupuju specijalno za česte vožnje tokom toplijeg perioda godine i generalno pogodnijeg za šetnju i uživanje. U ovom tekstu dajemo ključne savete kako da letnja kolica za bebe budu funkcionalna i odgovarajuća za vaše potrebe. 

Letnja kolica za bebe treba da budu lagana i funkcionalna

Kolica za bebe mogu se kupovati u sistemima uz sedišta za automobile, kolevke, torbe ili pojedinačno za određeni uzrast. Letnja kolica za bebe predstavljaju poseban tip kada prioritet u izboru ima funkcionalnost, praktičnost, težina kolica, kao i lakoća upravljanja i sklapanja. Ovu vrstu kolica odlikuje odlična cena, pa se mogu pronaći modeli i za nekoliko hiljada dinara – kišobran kolica za bebe. Kao prava letnja kolica, ova vrsta ima mogućnost ">jednostavnog sklapanja i prenošenja, odlična su za letovanje, putovanja i šetnje. Ono što je važno prilikom odabira jeste provera težine kolica. Što su lakša, to će biti bolja za duge šetnje i veći uzrast deteta, kada je veća i težina kojom se upravlja uz kolica za bebe. 

Letnja kolica za bebe imaju povoljnu cenu

Prilikom odabira letnjih kolica za bebe, dobro je istaći da se možete rukovoditi cenom, jer je zaista povoljna. Uz akcije i posebne popuste mogu se pronaći modeli i za neverovatnih 3.000 dinara. U zavisnosti od karakteristika i brenda, ove cene mogu ići i mnogostruko više. Ipak, kako sve modele kišobran kolica i letnjih modela odlikuje praktičnost, lagana težina i funkcionalnost za svakodnevne vožnje, možete odabrati i povoljnije modele, u skladu sa potrebama i mogućnostima. 

Izaberite kišobran kolica za bebe

Osnovni savet koji dajemo u pogledu činjenice da letnja kolica za bebe treba da budu funkcionalna, lagana i jednostavno sklopiva jeste da odaberete kišobran kolica. Radi se o vrsti kolica za bebe koja se mogu kupiti za uzrast novorođenčeta, ili od perioda kada beba počne da sedi – za šest meseci. Njihova popularnost proizilazi iz vrlo laganih modela, kojima se jednostavno upravlja kada vaše dete ima i više kilograma. Takođe, odlična su za putovanje, jer se jednostavno, lako i brzo sklapaju i prenose u gepeku automobila. 

Kišobran kolica mogu biti najrazličitijih dezena, boja i dimenzija, a praktičnost i funkcionalnost su osnovne prednosti i svojstva zbog kojih se kupuju u velikim količinama i njihova popularnost se ne smanjuje čak ni izlaskom „duo“ i „trio“ sistema kolica za bebe. U pogledu težine, obično se mogu pronaći modeli lakši od pet kilograma, ili se okvirno kreću oko navedene težine. Obično imaju kompletno rotirajuće prednje točkove izrađene od kvalitetnih materijala uz kočnice na zadnjim točkovima, kao i obavezno postavljene pojaseve za vezivanje. Letnjim kolicima se može dodati, ukoliko nije postavljen držač za flašicu ili čašu, suncobran ili navlaka za zaštitu od sunca, kao i torba za odlaganje stvari. To sve ukoliko nije predviđeno i postavljeno uz kolica.

Kišobran kolica za bebe idealno su rešenje za vrele letnje dane, duge šetnje i putovanja. Kako se obično radi o kvalitetnim modelima minimalističkog dizajna, odlična su za brzo sklapanje, prevoženje u automobilu i maksimalno funkcionalnom korišćenju u bilo kom trenutku. 

Veliki izbor dečijih kolica za leto kao i druge opreme za bebe možete pronaći u dečijoj robnoj kući Leto Shop u Beogradu.


Srodni tekstovi:


5 ključnih stvari za uspeh vašeg deteta u školi

Uspeh u školi ne zavisi samo od ocena i školskog uspeha, već je rezultat mnogih faktor...

Detaljnije

Dušek za bebi krevetac bira se s ljubavlju

Neki mališan, kome su zvezde ovih dana namenile da se rodi, ponosno će spavati u tatinom krev...

Detaljnije

Zimski štit za imunitet - kako očuvati zdravlje dece?

Zima je doba godine kada su izazovi za zdravlje dece posebno izraženi. Niske temperature, manjak sun...

Detaljnije

PROSTIRKE ZA POD – POTPUNO DRUGAČIJI IZGLED VAŠEG DOMA

Tkanine u našem prostoru, osim funkcionalnosti, imaju i ulogu da doprinesu sveukupnoj atmosfe...

Detaljnije
Copyright © 2018 Decije ćoše. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS