Za decu birajte samo najbolje


Dečija oprema Dečija oprema


Dečija garderoba je nešto što svima nama upada u oči, jer je svaki komad, bilo da je jednobojan ili šaren, naprosto simpatičan i neodoljiv. Tako je i sa jaknama, bez obzira da li se radi o tanjim, koje su namenjene za neki prelazni period u godini, ili pak one debele, prave zimske. Modela i dezena je, iz godine u godinu sve više, pa je nekada teško odlučiti se za jednu. Roditelji koji dopuštaju detetu da bira za sebe garderobu, gotovo uvek se iz kupovine vrate sa mnogim komadima na kojima je omiljeni crtani junak njihovog deteta. Što je i ok, jer će ono i nositi tu garderobu.

U zimskim danima, najbitnije je da vašim mališanima bude toplo i udobno. Zato se preporučuje i deci, kao i odraslima slojevito oblačenje. Kao šlag na tortu dolazi dobra jakna, koja će samo dodatno ugrejati dete. Šarene i sa originalnim detaljima, prosto vas mame sa izloga i odmah vam osvoje srce. Kako biste odabrali najkvalitetniju jaknu, u kojoj će vaše dete uživati, nemojte padati odmah na estetiku, već obratite pažnju i na druge detalje, poput punjenja i kroja. Svakako, ukoliko je zimska jakna u pitanju, potrebno je da bude topla i da mu bude dovoljno komforna, kako bi se slobodno igralo i istraživalo nove stvari kroz igru.


Praktičnost i toplota 


Kada ste roditelj dečaka, čini se da oni nisu toliko zahtevni u odabiru komada garderobe kao devojčice. Međutim, to ne znači da oni ne znaju šta žele, i da ima i onih koji insistiraju da oni budu uključeni u odabir. Roditelji svakako gledaju da bude praktična i topla. Naravno, lep dizajn se podrazumeva, ali svi proizvođači poslednjih godina zaista puno ulažu u materijale i različite dizajne. Jedan od takvih brendova je Napapirji, pa ovde pogledajte dečije jakne. Bitno je da jakna bude sa kapuljačom i sa džepovima, kako bi mališanima grejali glavicu i ruke. U ponudi imate brojne modele sa duplim kopčanjem, kao i one sa rajsferšlusima. 

Za dečake možete izabrati jednobojne, koje su veoma praktične i lake su za uklapanje sa drugom garderobom. Plava, žuta, teget ili pak crna, izaberite onu koja vam se najviše dopada. Mnogo je i dezeniranih modela, sa autićima ili dinosaurusima, koje će vaš dečak prosto obožavati. Takođe, birajte između onih kraćih modela, ali koji možda imaju ranflu pri dnu kako bi im bilo toplije. Ili više volite duže modele, sa krznom na kapuljači, koje će vašeg mališana odmah svrstati u moderne i u trendu.


Devojčice vole boje i bajkovite dezene


Devojčice su po prirodi nežna bića, i u skladu sa tim garderoba za njih je sva neodoljiva i teško joj je odoleti. U ponudi su jednobojne, u nežnim roze ili ljubičastim tonovima, ali i drugim bojama. Zatim sportske, ili pak šarene koje odmah unose veselje u čitav stajling. Mnogi modeli imaju kapuljače sa krznom, kako bi male glavice bile zaštićene od hladnoće i vetra. Napapirji je jedan od vodećih brendova, pa ovde pogledajte dečije jakne, i odaberite savršen model za vaše dete. 

Sada su u modi štepani modeli, mini verzije modela za odrasle, pa vi i vaša devojčica možete biti gotovo identično obučene. Upotpunite stajling šalom i rukavicama i spremne ste za aktivnosti na otvorenom. Takođe, poslednjih godina aktuelni su modeli od lakovanih materijala, sa šljokicama, i oni su zaista elegantni. Bitno je napomenuti da su ti materijali odlični, jer ne propuštaju vetar i vodu, pa je vaše dete zaista dobro zaštićeno od hladnoće.


Materijal pokazuje kvalitet


Zimske jakne za decu poželjno je da budu sašivene od materijala, koji je pre svega otporan na vetar i vodu. To je na primer najlon. Postava uvek treba da bude sašivena od materijala koji nudi neophodnu toplotu. Nekada su bile veoma popularne perjane jakne, dok danas su najpopularnije one od poliestera koji je prošao proces reciklaže. One su otporne na sneg i kišu, a opet dovoljno tople. Preporučuju se modeli kod kojih se kapuljača, kada je to potrebno, može skinuti. Dobro je ako sa unutrašnje strane postoje steznici, pa na taj način možete dodatno obezbediti vaše dete, kako mu sneg ne bi otišao na ostalu garderobu.


Izaberite savršenu veličinu


Deca rastu, i to je neminovno, ali to ne znači da treba da im kupujete nekoliko brojeva veću jaknu. Ukoliko je jakna malo veća, neće smetati detetu da se slobodno igra, ali ukoliko mu kupite neku od koje se ono ni ne vidi, ono svakako neće uživati u igri na otvorenom, jer neće moći da se kreće. Veća jakna će na njima izgledati kao vreća, nikako lepo i slatko kako inače treba da izgledaju se stvari za mališane.









Srodni tekstovi:


Kada postavite zebra zavese u dečju sobu, shvatićete da ste dobili potpuno novu prostoriju

Nije lako urediti sobu za svog mališana, ili svoje mališane. Roditelji bi da priu&scar...

Detaljnije

PROSTIRKE ZA POD – POTPUNO DRUGAČIJI IZGLED VAŠEG DOMA

Tkanine u našem prostoru, osim funkcionalnosti, imaju i ulogu da doprinesu sveukupnoj atmosfe...

Detaljnije

Sjajni dečiji prsluci kao garderoba koja im daje komfor i toplotu

Odevni predmeti za mališane biraju se sa oduševljenjem, posebno jer današnja tr...

Detaljnije

Kada dođe trenutak da dete odvedete oftalmologu

„Ništa ne boli“ i „Bilo mi je baš zabavno kad sam gledao one sličice...

Detaljnije
Copyright © 2018 Decije ćoše. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS