Super ideje za opremanje dečije sobe


Uređenje Uređenje

zebra zavese za dečiju sobu

Opremanje dečije sobe je radostan događaj i prirodno je da želite samo najbolje izbore. Vaše dete treba da ima moderni kutak, funkcionalan nameštaj i zdravu sredinu za odrastanje deteta.

Nije važno samo odabrati kvalitetan dušek, krevetić, obezbediti ivice i kupiti odgovarajuću garderobu. Trebalo bi se postarati da dete udiše čist vazduh i ne bude okruženo toksičnim materijalima u najranijem periodu.

Zebra zavese za dečiju sobu – kraljice dekoracije imaju nove karakteristike

Bez ikakve dileme, jedan od najboljih izbora su definitivno zebra zavese za dečiju sobu.

Započećemo sa oni što je očito – odlična su dekoracija u svakoj prostoriji, a prigodne su i za sobe za mališane. 

Da li ste znali da zebra zavese za dečiju sobu imaju posebno osmišljene dezene platna koji su idealni za najmlađe, prigodnih su boja, šara, zanimljivih oblika…Uklopiće se i u sobu za novorođenče, ali i za stariju decu kao dodatak uređenju i lepa dekoracija, ali i mnogo više.

Zebra zavesa ima dvostruko platno koje se pomera uz pomoć mehanizma pa odlično regulišu količinu svetla jer mogu da propuštaju više i manje svetla u prostor.

Deca imaju potrebu da jednom do dva puta spavaju na podne pa im trebaju dodaci za prozore koji brzo i lako zamračuju prostoriju, prateći bebin ritam. Ne trebaju draperi niti roletne, na ovaj način se dobija maksimalna korist samo sa jednim modelom.

Dečija soba mora biti uvek čista, a jedno od najvećih sakupljača prašine su zavese.  Umesto da ih često perete, peglate i vraćate na mesto, izborom zebra zavesa za dečiju sobu prostor će biti zdraviji za boravak.

One se ne skidaju, ne peru, ne peglaju, a uvek su čiste i to zato što materijal ne zadržava prljavštinu, bakterije, viruse i mirise i pored toga što se osvežava jednostavnim  brisanjem vlažnom krpom.

Uz manje napora ćete dobiti zdraviji prostor u kome će dete biti srećno i zadovoljno.

Tapete umesto bojenja zidova

Dečije sobe su odlični primeri kako se i sa tapetama može kreirati ambijent koji će deca obožavati, a da se dobije i realna korist. Oživite likove iz crtanih, napravite repliku stadiona, dvorca, podvodnog sveta ili univerzuma… Tapete su odlična prilika da se klasičnom uređenju da poseban izgled.

Savremene tapete se lako postavljaju i još lakše skidaju, a ako izaberete najbolje modele moći ćete da ih perete čak i abrazivnim sredstvima i neće se promeniti. Materijal je antibakterijski pa ćete izbeći dečije alergije, a sve prehlade će brže proći.

Rasveta za dečiju sobu

Jako važan detalj u dečijoj sobi jeste i količina svetla koja treba da dozvoljava regulaciju i korigovanje jačine prema potrebama u datom trenutku. Jednom izabran sistem će odgovarati i kada je u sobi beba, ali i kasnije, kada u njoj budu veća deca.

Plafonjera je odlična, veselih boja, sa mogućnošću daljinskog korigovanja jačine svetla. Tome treba pridodati i neku lampu, stonu kada dete bude starije, a zidne dok su deca mala da bi bila izvan radoznalih prstića.

Sav posao oko bebe će biti urađen, a ono neće biti uznemireno jakom rasvetom.

Sa samo nekoliko mudrih izmena ćete stvoriti prostor kao iz bajke. I rasveta i tapete i zebra zavese za dečiju sobu su idealne i odgovaraće svakoj prostoriji i uzrastu deteta. 

 






Srodni tekstovi:


Kako prelazak na čvrstu hranu utiče na bebu?

Iako ste se takoreći juče porodili, vaše čedo veoma brzo raste i bliži se nova značajna faza ...

Detaljnije

Kada postavite zebra zavese u dečju sobu, shvatićete da ste dobili potpuno novu prostoriju

Nije lako urediti sobu za svog mališana, ili svoje mališane. Roditelji bi da priu&scar...

Detaljnije

Automobili na akumulator - igračka koju mališani toliko vole

Svaka generacija odrasta uz različite stvari, barem su neke manje ili više popularne u određe...

Detaljnije

Kako da dete lakše podnese letnje vrućine?

Mala deca nemaju dobru regulaciju telesne temperature što je naročito opasno tokom letnjih vr...

Detaljnije
Copyright © 2018 Decije ćoše. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS