Nabavite guralicu za decu koja je ujedno i igračka


Dečija oprema Dečija oprema

Mnogo toga se danas ubraja u guralice, počevši od interaktivne igračke namenjene mališanima od svega šest meseci pa sve do balans bike koji voze već veliki dečaci i devojčice. Svaka od njih ima svoju svrhu te, ako ste u prilici obezbedite ih i vašem mališanu, biće vam zahvalan jer će za svaku od njih imati lepu uspomenu a uz to još i svašta uvežbati i naučiti.

Krenimo redom.


Guralica za decu koja je i interaktivna igračka

Interaktivnu guralicu bebi možete nabaviti već sa navršenih šest meseci. Ne služi samo za prohodavanje već i svakodnevnu samostalnu igru. Bezbedne su a dete će satima svakodnevno uživati. Imaju i muzički deo, a mnoge od njih mogu da se transformišu u stočić za igru. Takođe, vremenom kako bebe rastu uz pomoć ove guralice će praviti i prve korake. Čak i kada prohoda kao igračka ostaje zanimljiva deci za dalju igru.


Šta kažete da mališanu nabavite kofer guralicu za decu?

I kofer može biti guralica za decu i to jako zanimljiva, samo što u ovom slučaju pored samostalne vožnje i odrasli njima mogu da upravljaju. Naime, ovakav tip guralice za decu pre svega ima funkciju kofera i to onog u koji mališan može svoje stavrčice da spakuje kada krene na vikend. Namenjen je deci starijoj od dve godine, koja se mogu samostalno odguravati. U slučaju da su deca umorna, uz pomoć kaiša i stariji mogu decu voziti.


Auto guralica za decu

Mališanima već od prve godine jako zanimljiva je autić guralica. Može biti od plastike ili drveta, može biti i motor guralica pa je sigurna vožnja satima obezbeđena. Mališan samostalno vozi u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Neke od njih imaju i posebne prikolice koje mogu da se zakače, a pojedini modeli i korpe za odlaganje stvari. Deca se rado igraju ovakvim guralicama, jer one su uglavnom u liku nekom junaka, u željenoj boji, i odličan su izbor poklona za prvi rođendan.

Postoje i modeli auto guralica koje imaju šipku za guranje. Kad se mališan umori i stariji mogu da ih voze, što je prednost ovakvih modela.


Balans bike je guralica za decu koju roditelji biraju već od druge godine života

Balans bike guralici nedostaju točkovi da bi bila klasičan bicikl. Ono što je dobro, vozeći ih mališani vežbaju kako motoriku tako i izuzetno važan balans koji će im kasnije trebati za vožnju bicikla. Balans bike je značajan za sveukupan razvoj deteta, za njegove mentalne i fizičke sposobnosti. Deci omogućava i razvoj samopouzdanja, a neretko mnogi mališani preskaču vožnju bicikla sa pomoćnim točkovima već prelaze na klasične bicikle.

Obično su sa aluminijumskom konstrukcijom ili napravljeni od drveta, lagani te su i lako prenosivi.


Neobični modeli guralica za decu

Bager na točkovima ili traktor guralica, čak i kamion guraliuca su samo varijacije na temu guralice. Bager je neobičan jer dete može da ga vozi kao pravi bagerista i pomera ručku te će biti oduševljen jer mu sliži i za igru i za vožnju. Tu je i vatrogasno vozilo za sve zainteresovane dečake.

Guralica za decu ima zaista puno i sve one prate određeni segment rasta i razvoja mališana. Dok im neke pomažu u prohodavanju, a druge u razvoju motorike i balansa, sve zajedno im ulepšavaju detinjstvo i čine ga sadržajnijim i lepšim. Naša roditeljska uloga je da im, koliko smo u prilici i to omogućimo.Srodni tekstovi:


Svojstva koje ima kvalitetna i inovativna veštačka trava za igru svakog deteta

Opremanje prostora zahteva bavljenje podovima, specijalnim oblogama i načinima uređenja ambijenta u ...

Detaljnije

Za decu birajte samo najbolje

Dečija garderoba je nešto što svima nama upada u oči, jer je svaki komad, bilo da je j...

Detaljnije

Super ideje za opremanje dečije sobe

Opremanje dečije sobe je radostan događaj i prirodno je da želite samo najbolje izbore. Vaše ...

Detaljnije

Kako izabrati najlpraktičniji tepih za dnevni boravak ako imamo malo dete

Mekane, nežne na dodir, tople i vrlo kvalitetne prostirke za pod koje osvajaju savršenstvom, ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Decije ćoše. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS